Trainer (parttime)

Ben jij die jonge kind expert, sta jij zelf met de voeten in de klei, bezit je over voldoende trainers skills en ben je net zo enthousiast over MijnKleutergroep als wij? Stuur dan een mail naar yvonne@mijnkleutergroep.nl met

  1. Uitgebreide motivatiebrief mét foto
  2. Vermeldt de regio’s waarin je werkzaam voor MijnKleutergroep zou kunnen zijn.
  3. Voeg je CV toe voor het complete beeld!

Hoe ziet sollicitatie- procedure eruit?
Het is fijn om te weten wat je te wachten staat als je bij MijnKleutergroep solliciteert, daarom geven we hieronder stapsgewijs aan hoe ons proces eruit zit.

  • Je stuurt je sollicitatie in door je motivatie en gegevens te mailen naar het mailadres in de vacature. Hiervan ontvang je een bevestiging.
  • Als wij een match zien nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Als je solliciteert op de functie van trainer volgt er een interne gecertificeerde opleiding. Deze stap slaan we bij andere vacatures over.
  • Na een positieve kennismaking en positief afronden van de opleiding plannen we ‘oefenmomenten’. Tijdens de ‘oefenmomenten’vragen we je bepaalde opdrachten te doen, zodat we je kennis en werkwijze leren kennen. Het geeft jou ook direct een beeld over onze werkwijze en de sfeer in ons bedrijf.
  • Als de benodigde skills en de klik met de collega’s er is, dan doen we je een aanbod en hopelijk word je daarna onze nieuwe collega!