Over ons

Wij willen onze gebruikers iedere dag verrassen met de eenvoudige werking van MijnKleutergroep. Door het intuïtieve en simpele, maar ook complete karakter van MijnKleutergroep is het volgen van de kinderen en de bijbehorende klassenadministratie voor leerkrachten een eitje.

Plezier

Met MijnKleutergroep is het volgen en vastleggen van de ontwikkeling van kinderen niet langer een karwei dat je eens in de zoveel tijd enorm veel werk kost.  Dankzij de ondersteunende kracht van MijnKleutergroep volg je de kinderen met plezier, plan je de activiteiten eenvoudig en is je analyse zo gemaakt. Dit alles met een grote glimlach op je gezicht omdat je weet dat alles goed op orde is!

Doordacht

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij maken graag onderwijssoftware die voor iedereen toegankelijk is en hierdoor ondersteunend.  Hiervoor staat ‘de leerkracht in zijn klas met kinderen’ centraal. Iedereen, ook de minder ICT- vaardige collega,  moet zonder al te veel moeite van start kunnen met MijnKleutergroep.  Terwijl de minder ervaren leerkracht jonge kind juist weer houvast aan de inhoudelijke opbouw van onze doelenset. ZO is het voor iedereen een win-win situatie.

Samen

Bij MijnKleutergroep stoppen wij nooit met leren. We leren elke dag van elkaar maar ook van onze gebruikers. We staan bij MijnKleutergroep in nauwe verbinding met de werkvloer: wij staan altijd open voor feedback en vragen gebruikers dan ook regelmatig om hun mening.  Voordat wij een nieuwe functie of tool introduceren kun je er van uit gaan dat er ruim over is nagedacht is,  (wetenschappelijk) onderzoek naar is gedaan en het zorgvuldig getest is.